Košarka

NIJE ODIGRAO MINUT ZA ZVEZDU, A VEĆ GA OBOŽAVAJU! Navijači u Pioniru pali u trans kada je ušao u halu

Autor Nikola Lalović

Uroš Plavšić se javio. Šta to znači?

Izvor: MN Press

"Delije, Delije, hajmo svi u glas, Uroš Plavšić jedan je od nas", orilo se tribinama "Pionira" neposredno pred drugi meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Trenutno centar Mege ustao je sa mesta pored parketa u hali "Aleksandar Nikolić", digao ruku i otpozdravio navijačima,. Da li ovo znači da dolazi u Crvenu zvezdu? 

Ovaj 25.godišnji Čačanin je karijeru počeo u redovima Smedereva 2016. godine, a nakon toga se odlučio za Ameriku i 2018. godine je otišao na Arizonu. Posle godinu dana prešao je na Tenesi i posle kraja koledž karijere zagirao je u razvojnoj ligi. Pošto nije biran na draftu došao je u Megu i odigrao sjajnu sezonu u ABA ligi.

Već tokom sezone su krenule glasine da je on interesantan Crvenoj zvezdi što je u gostovanjima u medijima potvrdio i prvi čovek kluba Nebojša Čović. Njegovo pojavljivanje na mečevima Zvezde i ovakav odnos sa navijačima bi mogao da znači da je sve gotovo i da će on naredne sezone biti centar crveno-belih. Pogledajte kako je izgledao njegov dolazak u "Pionir":

Pokazao se Plavšič pogotovo u najvećim utakmica u ABA ligi ove sezone i naredne godine bi mogao da se oproba i u Evroligi- A evo i poruke navijača Crvene zvezdu 25-godišnjem centru:   

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: