BRUTALNA TUČA JUNIORA I MILANA GUROVIĆA! Čuveni košarkaš go do pojasa utrčao u teren! (VIDEO)

Nekadašnji srpski košarkaš Milan Gurović učestvovao u tuči dečaka.

MN Press/Twitter/Pluton45873221/printscreen

Veliki skandal potresao je srpsku košarku, pošto je utakmica juniorskih timova Reala iz Beograda i Vizure okončana tučom! U sukob igrača dva tima uključio se i prvi čovek Reala, proslavljeni srpski košarkaš i dugogodišnji reprezentativac, Milan Gurović! On je go do pojasa utrčao u teren kada je situacija na parketu izmakla kontroli.

Gurović je vlasnik Reala, koji je na ovom meču zabeležio pobedu (74:73) u okviru Kvalitetne lige Beograda. Ipak, na samom kraju meča fokus se sa košarke pomerio na sukob u kojem su učestvovali mladi igrači, ali i nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde. Gurović je utrčao u teren kako bi smirio strasti i zaustavio fizički okršaj igrača dve beogradske ekipe. Pogledajte deo sukoba:

Nije poznato zbog čega je izbio sukob, ali je jasno da će Košarkaški savez Srbije morati da sprovede istragu o svemu što se desilo na ovom meču. Da stvari budu za nijansu komplikovanije, oba tima već u petak treba da igraju nove mečeve i da se ponovo nađu na terenu. Ekipu Reala čeka meč sa Riversom, dok će Vizura i Partizan igrati drugi meč dana.

Da li će sve utakmice biti odigrane po planu, ostaje da se vidi. Svakako, ovo nisu scene koje želimo da vidimo na košarkaškim terenima, posebno kada je reč o mlađim kategorijama.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milan Gurović u Pioniru  MONDO