Košarka

OTKRIVENO GDE SE NALAZI JOKIĆ! Nije otišao u Srbiju, uživa uz konje tamo gde ga niko ne zna! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte gde se nalazi Nikola Jokić po završetku sezone u NBA ligi. Odmara uz konje.

Izvor: Twitter/travronden/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić završio je prošle nedelje sezonu u NBA ligi pošto je njegov Denver poražen u sedmoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, a od obraćanja medijima kada je "prevrnuo" očima na pitanje o nastupu za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama od njega nema ni traga ni glasa!

Sada je poznato da je Jokić napustio Sjedinjene Američke Države, ali nije otišao u Srbiju, nego u Švedsku. Snimljen je na jednoj konjičkoj trci u Švedskoj, a dobro znamo koliko obožava ove životinje i da koristi svaku priliku kada je slobodan da uživa u njihovoj gracioznosti. Kako se vidi na snimcima, Jokića mnogi nisu prepoznali, delom i jer u Švedskoj košarka nije popularna, a na jedno od retkih pitanja novinara rekao je da "ne daje izjave".

Pogledajte snimke iz Švedske gde se trenutno nalazi Nikola Jokić, bez ikakvog obezbeđenja, a prema prvi informacijama njegov konj je i pobedio na trci:


Podsetimo, Nikola Jokić je i prošle godine uživao na konjičkim trkama u Italiji i Srbiji, a posebnu pažnju izazvao je kada se pojavio na hipodromu u Somboru gde je došao biciklom:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)