Košarka

MIŠKO "PECNUO" PARTIZAN ZBOG MEGE: Bez četvorice u timu pobedili tim iz Evrolige!

Autor Milutin Vujičić

Poznati agent Miodrag "Miško" Ražnatović "pecnuo" Partizan zbog pobede Mege.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Mega je pobedila Partizan 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26) i tako produžila polufinalnu seriju plej-ofa Košarkaške lige Srbije (KLS), tako da će rival Crvene zvezde u finalu biti odlučen nakon "majstorice" koja je na programu u četvrtak u "Areni". Igrao je dobro Partizan, a onda samo odjednom stao u poslednjoj deonici kada je Mega vodila 13 razlike (81:68), a iako su uspeli delimično da se vrate trojkama, to nije bilo dovoljno.

Avramović je promašio šut za izjednačenje na 88:88, posle čega je Mega bila bolja u "penal završnici" čak i bez nekoliko važnih igrača. Zbog ove pobede Mege, oglasio se i agent Miško Ražnatović, koji se brine o karijerama mladih košarkaša ove ekipe i vodi se kao savetnik ovog kluba.

"Nova ekipa Mege, bez Plavšića, Miljenovića, Gnjidića i Kobicija je iznenadila Partizan i slavila 92:88. Drugi najmlađi tim u Evropi je pobedio klub iz Evrolige!", napisao je Ražnatović uz statističke podatke u kojima je istakao učinak četvorice igrača sa ove utakmice: "Jović je postigao 14 poena, Filips 13, a Milijašević i Jelavić po 12", objavio je na svom Tviteru uticajni košarkaški agent.

Podsetimo, nakon utakmice je vidno nezadovoljan suđenjem bio trener Željko Obradović, a dodajmo i podatak da Partizan u Superligi nastupa prvi put posle dve godine, i to bez Kaminskog, Nanelija i Doužera koje su "precrtali" zbog pravila o strancima.


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)