Košarka

GDE JE JOKIĆ? VESELI SE UZ NARODNJAKE! Glumac objavio kako peva Džejev hit dok Srbija strepi (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako Nikola Jokić provodi slobodno vreme nakon završetka sezone

Izvor: Instagram/lazarnikolic_1

Srpski košarkaš Nikola Jokić završio je pre desetak dana sezonu u NBA ligi, a dok cela Srbija čeka odluku o tome da li će nastupati za našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu - otkriveno je da je Somborac prvo "skoknuo" do Švedske. Jokić je na sever Evrope otišao zbog konjičkih trka, dok se pojavio i snimak koji je najverovatnije nastao pre tog puta, a na kome se srpski košarkaš veseli uz domaću muziku.

"Kurir" je objavio snimak na kome Jokić peva Džejev hit "Sunce ljubavi" sa glumcem Lazarom Nikolićem, a sve se najverovatnije odigralo posle pozorišne predstavne u kojoj je glumio. Pogledajte snimak proslave:

Podsetimo, Nikola Jokić je i ove sezone osvojio MVP priznanje, ali nije uspeo da ga "kruniše" novom titulom sa Denverom. Za to je "kriva" Minesota, ali i neke unutrašnje stvari u Denveru koje bi mogle da upropaste generaciju u kojoj su pre svega okosnica Jokić, Porter i Marej, pošto postoje neslaganja najvažnijih ljudi franšize.

Što se tiče nastupa na Olimpijski igrama u Parizu, Jokića ćemo najverovatnije čekati sve do 17. juna. U jedinoj izjavu na ovu temu, nije potvrdio da li će igrati za "orlove", a iz Denvera je dobio signale da je bolje da odmori.

"Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća 'kilometraža' na njegovom telu", poručio je trener Denvera koji je ponovio reč "umor" i dodao: "Neko mi je rekao da je Jokić u poslednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-ofu da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera...".

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/M.V.)