Košarka

"ŠTO SE NE POBIJEŠ!?" Željko vikao na Aleksu, odjekivao ceo Pionir na 24 razlike! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Željko Obradović pobesneo na igrače Partizana iako su u tom trenutku vodili ubedljivo.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Košarkaši Partizana reagovali su na kritike Željka Obradovića i svojih navijača i u prvoj četvrtini "majstorice" protiv Mege pokazali da su mnogo bolja ekipa. Partizan je prvu četvrtinu dobio 39:9 i zbog toga su svi u hali "Aleksandar Nikolić" ustali da aplaudiraju, međutim to je ubrzo doprinelo i da se košarkaši Partizana opuste.

U drugoj četvrtini Mega je za dva minuta vezala 6:0, zbog čega je trener Željko Obradović hitno pozvao tajm-aut i "naribao" svoje igrače. "Što ne praviš faul? Što se ne pobiješ?", vikao je "Žoc", najverovatnije na Aleksu Avramovića koji mu je bio najbliži na klupi. Pogledajte tajm-aut koji su nažalost prekinule reklame, ali pre toga smo čuli i da je na engleskom imao kritiku na račun Kevina Pantera zbog lošeg pozicioniranja u napadu.

Reakcija trenera Željka Obradovića nije odmah "trgnula" košarkaše crno-belih koji su se u drugoj deonici upisali nakon još dva minuta, ali je definitivno bila poruka svima u redovima domaćih da nisu pobedili. Zbog toga je brzo pozvao Obradović još jedan tajm-aut kako bi objasnio Smitu i Avramoviću šta je problem u igri, tražeći da igraju brže.

Činilo se da su se igrači Partizana previše opustili nakon 30 razlike, pa se i Mega posle toga oslobodila pritiska i zaigrala je bolju košarku, poručujući da ima još da se igra. Podsetimo, u finalu Košarkaške lige Srbije čeka Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)