Košarka

JOKIĆA ČEKA CELA SRBIJA, A ON U REPUBLICI SRPSKOJ: Otkriveno gde je Nikola otišao posle NBA sezone!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo uživa u prirodi, na raftingu.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Najbolji igrač NBA lige u tekućoj sezoni, srpski košarkaš Nikola Jokić završio je takmičenje u polufinalu Zapadne konferencije, pa ovog leta ima malo više vremena za odmor. Nakon ispadanja od ekipe Minesote, koja je bila bolja u sedam mečeva, Jokić je završio sezonu, pa je dobio vreme da poseti Republiku Srpsku!

Nakon što je ispratio konjičke trke na severu Evrope i proveselio se uz narodnjake, najbolji košarkaš NBA lige pojavio se na raftingu koji već godinama posećuje. Jokić je stigao u Foču, u isti kamp u kojem je boravio i tokom prethodna dva leta. Pogledajte fotografije sa lica mesta:

Za sada se ne zna da li će Nikola Jokić igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama ili će ovog leta odmarati sve do početka nove sezone u SAD. O temi koja zanima sve ljubitelje košarke u Srbiji tokom prethodnih dana se mnogo pisalo, a oglasio se čak i Novak Đoković koji je u Parizu otkrio novinarima da ima ekskluzivu.

Navodno, Joklić i Pešić tek treba da popričaju o situaciji u nacionalnom timu, a da srpski košarkaš nakon toga saopšti odluku selektoru. Izostanak Nikole Jokića bio bi veliki hendikep za Srbiju, ali treba podsetiti da je nacionalni tim bez njega osvojio srebro na Mundobasketu koji se igrao na Filipinima u jesen 2023. godine.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: