Košarka

KABOKLO PRIČAO O ŽOCU, PA ZBRISAO IZ PARTIZANA! Pogledajte njegovu poslednju izjavu, šta se desilo?

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte šta je Brunko Kaboklo izjavio pred odlazak iz Partizana.

Izvor: BC Partizan TV/screenshot

Dan uoči početka finalne serije Košarkaške lige Srbije (KLS) protiv Crvene zvezde, Partizan je saopštio da je ostao bez Bruna Kabokla. Brazilac je napustio ekipu samoinicijativno, pošto je bez pitanja otputovao u Orlando na pripreme svoje reprezentacije, zbog čega je Partizan pokrenuo disciplinski postupak protiv njega. U oštrom saopštenju, Partizan je rekao da se "nikad u svojoj istoriji" nije susretao sa takvim prestupom i da će učiniti sve da zaštiti sopstvene interese.

Da će se dogoditi nešto između Partizana i Kabokla, nije moglo da se zaključi u četvrtak protiv Mege. U ubedljivoj pobedi svog tima (96:68), Kaboklo je postigao 16 poena uz još osam skokova, a potom se dugo fotografisao sa mališanima i uošte navijačima Partizana koji su gledali meč u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nastavljam da učim, Željko je neverovatan trener, naučio me je mnogo toga. Zahvalan sam što sam dobio priliku da budem njegov igrač i da naučim toliko o košarci", poručio je Bruno Kaboklo posle meča sa Megom.

Podsetimo, ovo je veliki problem za Partizan pred finalnu seriju sa Crvenom zvezdom koja počinje u ponedeljak, pošto su u timu od stranaca još samo Mateuš Ponjitka, Kevin Panter i Džejlin Smit. Takođe, Željko Obradović je otkrio da Panter ima problema sa kolenom, dok problem ima i Alen Smailagić.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)