Košarka

PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED REVANŠ S PARTIZANOM! Ide po titulu u "Arenu" bez trojice igrača

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda saznala kakva je situacija sa Jagom i Nedovićem.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda Meridianbet je pobedila Partizan (89:88) na početku finalne plej-of serije Košarkaške lige Srbije, ali je na tom susretu šampion ABA lige ostao bez dvojice važnih igrača. U trećoj deonici povredio se Nemanja Nedović i iznet je sa parketa, dok je ubrzo za njim meč završio i Jago dos Santos, s tim da se Brazilac nije više vraćao u igru.

Dan poosle utakmice, i naravno dan uoči revanša u "Areni" pred navijačima Partizana, stigla je i informacija o stepenu njihovih povreda. Što se tiče Jaga dos Santosa, za njega je sezona završena i sigurno neće igrati u drugoj utakmici finala KLS, pa ni potencijalnoj "majstorici" ako do nje dođe. Zaradio je istegnuće mišića koje zahteva pauzu i zato neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu.

S druge strane i Nedović ima problem sa ložom, ali je u nešto boljem stanju. Najverovatnije je da će ipak iz predostrožnosti meč u gostima sa Partizanom odgledati sa klupe, dok bi u eventualnoj "majstorici" bio spreman da zaigra. Osim njih dvojice, Zvezda je i bez Džoela Bolomboja koji se povredio protiv Mege.

Što se tiče Partizana, oni su ostali bez Bruna Kabokla koji je samoinicijativno otputovao u SAD, dok problema sa povredom ima i Alen Smailagić.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)