Košarka

HITNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Ne znamo kako smo dobili prvi meč, pogledajte greške sudija na naš račun! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

KK Crvena zvezda se oglasila saopštenjem.

Izvor: MN Press

Nakon što je Crvena zvezda uspela da savlada Partizan u prvom meču finala Superlige Srbije 89:88 u dramatičnoj završnici, sada se klub oglasio saopštenjem. Prenosimo ga u celosti. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet je uvek govorio činjenicama, i uvek će skretati pažnju na anomalije koje primećuje. Naš klub je izuzetno nezadovoljan suđenjem koje je prvi tim KK Crvena zvezda imao u ponedeljak uveče kao domaćin prve finalne utakmice Superlige Srbije.

U videu koji možete pogledati ispod nalazi se veliki broj dokumentovanih grešaka na račun našeg tima, koji nam daju za pravo da smatramo da smo teško oštećeni i da se zapitamo – Kako smo uopšte pobedili u prvoj utakmici?

Iz svega navedenog KK Crvena zvezda Meridianbet traži i zahteva normalne uslove za odigravanje utakmice u sredu u Beogradskoj Areni, počev od terena i sudijskog kriterijuma, kao i sankcionisanje svake vrste pritiska kome su srpske sudije izložene već mesecima unazad!"

Pogledajte video u kome je KK Crvena zvezda nabrojala sve sporne situacije u kojima klub sa Malog Kalemegdana smatra da je oštećen u meču sa Partizanom. 

KK Crvena zvezda video o greškama sudija protiv Partizana
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: