Košarka

"BRUNO KABOKLO PRELAZI U CRVENU ZVEZDU!" Šok pred derbi: Tri čoveka to znaju, a niko neće da kaže!

Autor Nikola Lalović

Ovo je zaista šok! Samo nekoliko sati pred još jedan derbi u finalu Superlige došla je informacija da je Bruno Kaboklo blizu dogovora o prelasku u redove najvećeg rivala.

Izvor: MN Press/Youtube/ Jao Mile podcast

Bruno Kaboklo bi mogao da pređe u Crvenu zvezdu! Nakon što je brazilski krilni centar napustio Partizan pred finalnu seriju Superlige ova izjava će podići još veću prašinu. Igrač koji je još uvek pod ugovorom sa crno-belima je navodno sve dogovorio oko prelaska u redove najvećeg rivala. 

Bilo je mnogo zabune oko Bruna Kabokla, koji je i pre dolaska u Partizan bio u sukobu sa ranijim klubovima, a iako je prvobitno bilo reči da je morao da se odazove reprezentaciji Brazila to je demantovao selektor ove zemlje Aleksandar Petrović.

"Čuo sam da Bruno prelazi u Zvezdu. Ta informacija je potekla iz Zvezde", rekao je u emisiji na televiziji "K1" voditelj Predrag Popović Pop. To je potvrdio i poznati košarkaški agent Bojan Tanjević. 

Tanjević koji je menadžer brojnim velikim košarkaškim zvezdama istakao je da je i on čuo istu informaciju.  "Pa eto. I to znam. Tri čoveka to znaju, iako nisam siguran da će neko to da kaže", potvrdio je Tanjević, ali je u kasnijem razgovoru istakao da je tu informaciju zapravo čuo od samog Predraga Popovića. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: