Košarka

ŠTA SE ZAPRAVO DESILO U ARENI? Crvena zvezda izašla, Partizan nije, evo kada se očekuje konačna odluka!

Autor Nikola Lalović

Ovakvo finale Superlige Srbije niko nije očekivao.

Izvor: TV Arena sport 1 Premium/Screenshot

Crvena zvezda je izašla, a Partizan nije nakon dugog prekida koji smo imali u finalu Superlige Srbije, tj. zapravo posle nekoliko zapleta sa tim prekidom. Sada čekamo da vidimo da li će Crvena zvezda biti proglašena za šampiona ili će možda drugi meč finala biti nastavljen. Prvi meč finala završen je rezultatom 89:88 za Crvenu zvezdu i odigran je u "Pioniru", a drugi meč je prekinut kada je Partizan bio u seriji i vodio 57:45. 

Krenula su pogrdna skandiranja prema porodici Čović, a zatim smo videli i da su neki predmeti bili ubacivani ka klupi Crvene zvezde. Sudije su rešile da posle tajmauta Janisa Sferopulosa prekinu meč i zatraže da se tribine isprazne. Prvo smo videli da su igrači Crvene zvezde zajedno sa stručnim štabom izašli napolje, a zatim su i sudije napustile teren. 

Čuli smo potom navijače Partizana da skandiraju da je ne žele da njihovi ljubimci nastave meč bez svojih navijača, a onda je Željko Obradović zajedno sa igračima otišao pravo kod navijača. Čuli smo i izbliza šta su mu navijači poručili, a onda su igrači Partizana napustili parket "Beogradske arene". 

Kada je delovalo da je sve gotovo i da nećemo više gledati ništa vezano za ovaj meč, košarkaši Crvene zvezde vratili su se na teren! Vratile su se i sudije i potom smo videli kako su crveno-beli sačekali da prođe 15 minuta na terenu. Košarkaši Partizana se nisu vratili na teren i sada čekamo konačni epilog. U četvrtak će biti doneta odluka o tome da li će biti nastavljena utakmica ili će Crvena zvezda za zelenim stolom dobiti ovaj meč i titulu šampiona Srbije. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: