MONEKE SE OGLASIO O PREGOVORIMA SA PARTIZANOM: Nije rekao ni reč, ali sve je jasno!

Čima Moneke se na svoj način oglasio o pričama da je dogovorio prelazak u Partizan.

MN Press

Nigerijski krilni centar Čima Moneke eksplodirao je ove sezone u Evroligi u dresu Baskonije, a tokom prethodne sezone bilo je mnogo priče da ga u svojim sastavima žele Partizan i Crvena zvezda. Nakon što su se opet pojavile vesti da se on nalazi na radaru Partizana oglasio se! Nije napisao ništa, samo je postavio isečak videa na kome se vidi krilni centar Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin kako se čudi. Mnogi su to protumačili kao negiranje da je u bilo kakvim pregovorima sa crno-belima. 

Ove sezone Moneke je imao 13,6 poena, 6,6 skokova i 1,4 asistencije prosečno u Evroligi, a kao što se govori da bi on mogao u Partizan, tako postoji priča da je Baskonija zainteresovana da dovede Alena Smailagića u svoje redove. U tom slučaju bi dva evroligaša zapravo razmenila svoje centre. 

Baskonija je redovno u centru transfer glasina vezanih za naša dva najveća kluba. Prvo su se pojavile priče da će Vanja Marinković pojačati Partizan, a za sada se definitivno zna samo da je završio svoju karijeru u Baskoniji. Takođe pojavila se informacija i da je Kodi Miler Mekintajer na pragu Crvene zvezde. Ništa od toga se za sada zvanično nije desilo, što naravno ne znači da neće. Sezona se tek završila i ima još mnogo vremena za transfere. A evo i Monekeove reakcije: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Chima Moneke  instagram/chimdoggg