JOKIĆ JE U SRBIJI, A SA NJIM JE I BOGDANOVIĆ! Isplivala fotografija - Nikola odveo kapitena Srbije na omiljeno mesto!

Prijatelji van terena, a na njemu saigrači i vođe reprezentacije Srbije!

X/arenasport_tv

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović zajedno provode vreme pre početka priprema za učešće na Olimpijskim igrama, na kojima će igrati obojica. Prijatelji iz ranijih akcija reprezentacije i iz NBA lige ovog vikenda su u Somboru, Nikolinom rodnom gradu, gde zajedno prate, naravno, konjičke trke na tamošnjem hipodromu.

Nikola Jokić je prethodne nedelje proveo odmarajući uz svoje konje na trkama u Skandinaviji, a sa prijateljima i rođacima viđen je i na Tari, gde se odmarao na raftingu. Sada je u rodnom gradu i tamo uz najbliže "puni baterije" za početak priprema ekipe Svetislava Karija Pešića za najveće košarkaško takmičenje na svetu, na kojem će Srbija imati izrazito jak tim - a predvodiće ga upravo Jokić i Bogdanović. 

Poznato je da Jokić rado dovodi svoje prijatelje na konjičke trke u Sombor, pa je prošle godine na tamošnjim tribinama bio zajedno sa američkom NBA zvezdom i saigračem iz Denvera, Eronom Gordonom. Takođe, zna se i da je kompletna delegacija Denvera, na čelu sa trenerom Majklom Melounom, vlasnicima tima i operativcima pretprošle godine došla u Sombor da donese Nikoli MVP nagradu.

Olimpijske igre u Parizu biće održane od 27. jula do 11. avgusta, a Srbija će igrati u Grupi C, zajedno sa reprezentacijom Sjedinjenih Država, Južnog Sudana i ekipe koja će doći iz kvalifikacija. Prvi meč biće odigran upravo između Srbije i Amerike, 28. jula u 17.15 časova na stadionu "Pjer Moro" u Lilu. Biće to spektakl kakav smo čekali još od Rija 2016. i finala Olimpijskih igara protiv istog protivnika.