LUKA IZAŠAO PRED NOVINARE PA DOKAZAO KAKAV JE ŠAMPION: Hteli da kuka i napadne Karjija, evo šta je rekao!

Luka Dončić je zaista čistokrvni šampion!

YouTube/ House of Highlights

"Ništa, tužan sam jer smo izgubili i to je to", rekao je najkraće moguće Luka Dončić kada su ga posle poraza u finalu NBA lige novinari pitali kako je i šta oseća posle poraza i kraja sezone. Sjajni Dončić je predvodio tim u svakom meču NBA finala, ali uglavnom nije imao podršku saigrača. Od samog početka serije igrao je povređen, ali njemu to nije bitno. Smatra da je krivica što titulu nije osvojio najviše na njemu. 

"Nije bilo bitno koliko sam povređen i da li sam povređen. Bio sam na terenu, probao sam da igram, ali nisam uradio dovoljno", rekao je Dončić posle još jednog dabl-dabla sa 28 poena i 11 asistencija u petom meču finala NBA lige. 

Tokom same sezone Dalas je napravio velike promene, stigli su Danijel Gaford i Pi Džej Vošington i odmah se video boljitak u igri. Zato Luka oseća da ima čemu da se nada naredne sezone. "Osećam se sjajno, bili smo zajedno pet meseci i ponosan sam na svakog igrača koji je na terenu. Nismo pobedili u finalu ali smo imali strašnu sezonu", istakao je Slovenac.

U svakom meču je Dalas ostao na malom broju poena, a razlog za to je sam rival. "Bili su jako fizički prisutni. Oni su sjajan tim i to su stvari koje rade. Dugo su zajedno, morali su da prođu kroz sve i moramo da gledamo ka njima i učimo."

Na kraju se zagrlio sa Karjijem Irvingom Dončić i dok iskusnog pleja svi kritikuju zbog slabih igara u finalu lider Dalasa veruje u njega. "Samo da ostanemo zajedno. Sjajno je imati Kajrija u timu i moramo da se borimo zajedno naredne sezone i da verujemo", završio jee on. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Luka Dončić psuje na srpskom  RTS