Košarka

KEVIN PANTER NAPUSTIO PARTIZAN! Klub se hitno oglasio, sve objašnjeno

Autor Nikola Lalović

Sada je zvanično, Kevin Panter više nije košarkaš Partizana.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Kevin Panter više nije košarkaš Partizana! Crno-beli klub se oglasio saopštenjem i istakao da su američki bek i klub našli zajednički jezik i posle tri sezone su sporazumno završili saradnju. 

"Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz KK Partizan. Doskorašnji kapiten crno-belih i Klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići. Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! "Kep", gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu!", navodi se u saopštenju KK Partizan. 

Iskusni američki košarkaš će sada u narednim danima parafirati ugovor sa Barselonom i preseliće se u Kataloniju. Već u narednoj sezoni izaći će na megdan Partizanu u Evroligi. Ovaj 30-godišnjak iz Bronksa počeo je karijeru igrajući za Lavrio, Antverpen i Rosu Radom, a probio se nastuajući za AEK i Virtus. Zatim se nije snašao u Olimpijakosu pa je oživeo karijeru u Crvenoj zvezdi, da bi nakon sjajne sezone u Olimpiji iz Milana došao u Partizan 2021. godine. Osvojio je jednu ABA ligu sa crno-belima, dve sezone bio kapiten, a sada je još jedan igrač koji će nakon sezone bez trofeja napustiti ekipu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: