KALINIĆ JE DONIRAO 100.000 EVRA NARODU NA KOSOVU: Delije se oglasile posle Nikolinog povratka

Navijači Crvene zvezde oglasili su se posle povratka Nikole Kalinića na Mali Kalemegdan.

Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Nikola Kalinić vratio se u Crvenu zvezdu Meridianbet. Ponovo će da obuče dres voljenog kluba i da bude jedan od lidera tima u predstojećoj sezoni posle osvajanja triple krune. Raskinuo je saradnju sa Barselonom i odmah stavio paraf na ugovor sa crveno-belima.

Posle njegovog dolaska na Mali Kalemegdan oglasili su se i navijači. Objavili su saopštenje i pružili mu podršku. "Delije žele Nikoli Kaliniću novom - starom pojačanju da požele dobrodošlicu u klub i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno. Ali, pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000 evra donirao narodu na Kosmetu! Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi! Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet! Nikola, Srbine, dobro došao", navodi se u saopštenju.

Posle tog burnog intervjua se oglasio srpski košarkaš i tada se izvinio. "Žao mi je što je moja izjava oko Kosova i Metohije pogrešno preneta, shvaćena i protumačena. Zbog svega toga se loše osećam i to me kao mladog čoveka boli. Nisam imao nameru da bilo koga povredim, bilo kojom svojom izjavom i potezom, i ako se to dogodilo, izvinjavam se. Moram da naglasim da je za mene Kosovo i Metohija neizostavni deo Srbije i da tako treba da ostane zauvek", objasnio je Nikola tada.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Kalinić  MONDO/Nikola Lalović