Košarka

JOVIĆ I BOGDAN SE OKUMILI, PA ZAPEVALI NARODNJAKE: Poznati pevač im zapevao, oni lumpovali iz Džejev hit!

Autor Nikola Lalović

Kum nije dugme, pogotovo ako je to Bogdan Bogdanović!

Izvor: Instagram/bogdanbogdanovic/stefanjovic

Dok čekamo da se okupi reprezentacija Srbije pred Olimpijske igre okumili su se Stefan Jović i Bogdan Bogdanović! Stefan Jović je krstio decu, a kum mu je bio kapiten reprezentacije Srbije. Videli smo nekoliko njihovih zajedničkih slika u prethodnim danima, a očigledno da je u pitanju bila priprema za crkvenu ceremoniju krštenja i kasnije slavlje. 

"Bog na nebu, kum na zemlji" napisao je iskusni plejmejker uz sliku iz crkve na kojoj se vidi zajedno sa decom i Bogdanom, a zatim su oba košarkaša podelila i detalje sa proslave povodom krštenja. Bilo je tu trubača i muzike, a okupljene je zabavljao poznati pevač Stevan Anđelković, Jedan od prvih poznatih učesnika šoa "Zvezde granda" je pevao u zagrljaju Jovića i Bogdanovića. 

Repertoar je bio različiti, pa je tako Anđelković pevao svoj hit "Blesava", ali i pesmu Džeja Ramadanovskog "Od ljubavi do mržnje". A nažalost nećemo Bogdana i Stefana gledati zajedno u nacionalnom timu. Bogdanović će kao kapiten predvoditi tim, odk je Jović morao da otkaže nastup.

"Nema nikakvih spekulacija, neću biti u reprezentaciji. Pričao sam sa selektorom posle Manile i još tada je bio upoznat sa situacijom. Porodica je na prvom mestu, želim njima da se posvetim, da budem sa roditeljima i to je jedini razlog. Da je kod kuće sve kako treba, moj odaziv ne bi bio upitan", rekao je Jović na pitanje zašto ga nema na spisku nacionalnog tima. 

(MONDO, N.L.)