Košarka

AVRAMOVIĆ IDE IZ PARTIZANA? Evroligaš već poslao ponudu, čeka se Aleksin odgovor!

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksa Avramović mogao bi da ode iz Partizana u Pariz.

Izvor: MN Press

Aleksa Avramović mogao bi da ode iz Partizana u narednom periodu. Iz Humske su otišli Kevin Panter i Zek Ledej, a njihovim putem mogao bi još jedan od igrača sa dužim stažom u crveno-belom dresu. Za njega se raspituje Pariz piše "Meridiansport".

Novi učesnik Evrolige zainteresovan je za srpskog reprezentativca. Tamo bi uskoro na klupu trebalo da sedne bivši kapiten i trener Partizana Petar Božić i navodno je ponuda već stigla. Ono što bi moglo da predstavlja problem jeste to što Aleksa ima ugovor sa klubom na još jednu sezonu, pa bi moralo da dođe do dogovora u vezi rastanka.

To nije bio problem ni sa Panterom ni Ledejem koji su otišli bez obeštećenja, pa ne bi trebalo da predstavlja "kamen spoticanja" ni kod Avramovića. S obzirom na to da će Aleksa da bude u reprezentaciji Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu mogao bi da ostane u "gradu svetlosti" i u narednom periodu.

U Partizan su došli Vanja Marinković, Frenk Ntkilina i Ife Lundberg, čeka se Arijan Lakić koji bi uskoro trebalo da bude ozvaničen. Očekuje se i odlazak Alena Smailagića za kog je zainteresovan Žalgiris koji sa klupe vodi Andrea Trinkijeri.

(Meridiansport/Mondo - N.S.)

BONUS VIDEO: