SIN LEGENDE PARTIZANA DOLAZI U HUMSKU! Otac sa Željkom osvojio Evroligu, sad stiže bivši igrač Real Madrida!

Po svemu sudeći novo pojačanje Partizana trebalo bi da bude Mario Nakić.

MN Press

Ivo Nakić osvojio je sa Željkom Obradovićem Evroligu u dresu Partizana i jedan je od legendarnih igrača crno-belih. Njegovim stopama mogao bi da pođe i njegov sin Mario. Prema pisanju "Meridiansporta" on je blizu da postane novo pojačanje srpskog tima. Dogovor je veoma blizu i očekuje se da potpiše trogodišnji ugovor.

Rođen je 14. juna 2001. godine u Beogradu i prošao je akademiju Real Madrida gde je debitovao sa 17 godina. Prosleđen je na pozajmicu u belgijski Ostende, pa je otišao u Andorru i onda je u avgustu 2022. godine potpisao za Igokeu. Tamo je igrao odlično sve dok se nije dogodila teška povreda. koja ga je odvojila van terena na duži period. U prošloj sezoni prosečno je beležio 8,3 poena, uz 2,6 skokova i 1,6 asistencija po meču.

Inače, on još uvek nije odlučio za koju reprezentaciju će igrati. Pošto je rođen u Beogradu može da igra za Srbiju, dok zbog oca Iva ima opciju da igra i za Hrvatsku. "O tome ćemo kada dođe vreme za to", rekao je Mario u jednom intervjuu pre dve godine.

Partizan je do sada potpisao ugovore sa Vanjom Marinkovićem, Ife Lundbergom i Frnekom Nilikinom, očekuje se da će uskoro da dođe i Arijan Lakić, dok je još uvek nepoznata sudbina Bruna Kabokla koji je podneo zahtev za raskid ugovora, dok klub tvrdi da će da ostane.

(Meridiansport/MONDO - N.S)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Željko Obradović izlazak na teren  MONDO/Nemanja Stanojćić