Košarka

VENČALI SE KOŠARKAŠ I NAJLEPŠA SRPSKA ODBOJKAŠICA: Bivši kapiten Zvezde kum Nemanji i Katarini!

Autor Dušan Ninković

Za njih dvoje se već dugo misli da su jedan od najlepših sportskih parova, a sada su Nemanja Dangubić i Katarina Lazović u braku!

Izvor: Instagram/danga06/printscreen

Godinu dana nakon što su srpski košarkaš Nemanja Dangubić i njegova izabranica Katarina Lazović kumovali Luki Mitroviću i Nini Micić, došlo je vreme da se ode i u drugom smeru! Sada su Mitroviću kumovi novom bračnom paru srpskog sporta - Nemanja i Katarina iskoristili su priliku da se venčaju između dve sezone!

Fotografiju sa crkvenog venčanja jednog od najlepših sportskih parova u Srbiji podelio je na svom Instagram profilu Zvezdin centar, što pokazuje da su Luka i supruga Nina "uzvratili" kumstvo Nemanji i Katarini. Podsećamo, Luka Mitrović i Nemanja Dangubić svojevremeno su bili saigrači u Hemofarmu i Crvenoj zvezdi, a i u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije. Pogledajte kako izgledaju Nemanja i Katarina:

Dangubić je prethodnu sezonu odigrao u Peristeriju i sa tim grčkim timom, pod komandom legendarnog Vasilisa Spanulisa, učestvovao je i Fajnal-foru Lige šampiona u Beogradskoj areni. Leto je iskoristio za promenu sredine, pa će naredne sezone sa Dubaijem igrati ABA ligu.

Njegova izabranica Katarina Lazović prethodnu sezonu odigrala je u Turskoj gde je na kraju sezone branila boje Galatasaraja. U tom klubu mogla bi da ostane i naredne sezone, ali pre toga je čekaju veliki izazovi sa reprezentacijom Srbije. Očekuje se da Katarina bude jedan od aduta nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će Srbija pokušati da osvoji zlatnu medalju.

Prethodnih godina Katarina Lazović je sa Srbijom osvojila zlato na Svetskom prvenstvu, zlato na Evropskom prvenstvu i još dve srebrne medalje na kontinentalnim takmičenjima. takođe, ima i bronzanu medalju osvojenu u Svetskoj ligi. U Srbiji je igrala za Vizuru, a inostranu karijeru gradila je u Poljskoj, Italiji, Kini i Turskoj. Ovako izgleda Katarina Lazović, jedna od najlepših odbojkašica na svetu:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: