Košarka

NAJTALENTOVANIJA DECA REGIONA NA JAHORINI: Po 23. put organizuje se košarkaški kamp!

Autor Dušan Ninković

I ove godine će na Jahorini biti organizovan kamp za najtalentovaniju decu u regionu.

Izvor: KK Partizan

Košarkaški kamp sa tradicijom dugom 23 godine i ovog leta na Jahorini predstavlja polaznu tačku za neke buduće igračice i igrače - kao što je svojevremeno bio za srpske reprezentativce.

Jedinstvena škola kroz koju su svojevremeno prošli i reprezentativci Srbije, Vanja Marinković i Ognjen Jaramaz okuplja preko 550 devojčica i dečaka ovog leta. U vedrom, sportskom duhu i uz iskrene dečije osmehe, kamp je zvanično otvoren u prisustvu nekadašnjeg reprezentativca Srbije i centra beogradskog Partizana, Đorđa Gagića.

Simboličnim bacanjem lopte u vazduh, Gagić je označio početak rada za 148 polaznika prve smene kampa. Pre Gagića, okupljenim polaznicima kampa i predstavnicima medija su se obratili gospodin Dejan Ljevnajić, direktor OC Jahorina i Ivan Ivković, PR košarkaškog kluba Partizan.

"Ove godine kamp će okupiti preko 450 mladih košarkaša i košarkašica iz celog sveta, pružajući im jedinstvenu priliku da unaprede svoje veštine i steknu nova prijateljstva. Kamp će biti podeljen u 4 smene, osiguravajući da svaki učesnik dobije pažnju i trening prilagođen njihovom nivou igre", navodi se na zvaničnim stranicama kampa "Grawe Three Points".

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: