LEBRONOV SIN SE BRUKAO U DRESU LEJKERSA: Stigao u NBA i odmah pokazao koliko (ne) može! (VIDEO)

Naslednik Lebrona Džejmsa devbitovao za Lejkerse i odigrao veoma loš meč u Letnjoj ligi.

Youtube/GAMETIME HIGHLIGHTS/printscreen

Nije dugo trajala pauza između dve NBA sezone - nedavno je Boston osvojio šampionsku titulu pobedom nad Dalasom, a igrači koji nemaju velike ulogu u svojim timovima već su ponovo na parketima. Počela je Letnja liga u NBA, a prvi meč između Sakramento Kinsa i Los Anđeles Lejkersa (108:94) bio je prilika da mladi Broni Džejms debituje za tim u kojem već nekoliko sezona igra njegov otac.

Naslednik Lebrona Džejmsa nedavno je draftovan sa 55. pozicije i odmah će dobiti priliku u najjačoj ligi na svetu, kako bi se ispunila velika želja njegovog oca. Već godinama je Lebron planirao da u istoj NBA ekipi zaigra sa sinom, što će se tokom naredne sezone i dogoditi, ali u SAD se veoma glasno priča da je šansu u najboljoj ligi na svetu Broni dobio samo zbog nepotizma.

Njegovi košarkaški kvaliteti nisu dovoljni da bude zanimljiv NBA timovima, pa je u najjačoj ligi na svetu samo zbog toga da bi igrao uz svog oca. Uostalom, to je i pokazao protiv Lejkersa, na svom debiju u žutom dresu sa brojem devet na leđima. Pogledajte kako je izgledao meč na kojem je ispadao u odbrani i zbog kog ga brojni košarkaški fanatici ismevaju na društvenim mrežama:

Lejkersi - Sakramento, Letnja liga  Youtube/GAMETIME HIGHLIGHTS

Broni Džejms je susret završio sa četiri postignuta poena, ali uz katastrofalne procente šuta. Promašio je oba slobodna bacanja i sva tri pokušaja za tri poena, dok je za dva šutirao 2/9. Pored toga je imao dve asistencije, jedan ofanzivac i jedan defanzivac skok, kao i jednu ukradenu loptu.

Naslednik Lebrona Džejmsa počeo je meč u startnoj petoric, kao plejmejker Lejkersa, a tokom susreta proveo je na terenu gotovo 22 minuta. Bio je među igračima sa najvećom minutažom na parketu, ali utisak koji je ostavio nije impresivan - ako nastavi ovako da igra svima će biti jasno da su ga Lejkersi izabrali samo zbog oca.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anketa ko je boljj košarkaš Jokić ili Dončić  MONDO/Milutin Vujičić