ON JE NAJBOGATIJI ALBANAC NA BALKANU! Sve u kući mu je "Versaće", pa i papuče od 540 evra - evo šta ima u Beogradu

Mladić iz Severne Makedonije postao je sve popularniji na društvenim mrežama zbog njegovog raskošnog života.

tiktok / shenki.versace

Mladić Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, privukao je veliku pažnju zbog svoje opsednutosti brendom "Versace", ali i ogromnog bogatstva. U regionu je posatao poznat kao Albanac iz Severne Makednonije koji je potrošio milione evra kako bi svoju kuću uredio u stilu ovog poznatog italijanskog brenda. Njegovi video snimci na društvenoj mreži TikTok svakodnevno iznenađuju pratioce, pa se tako on ponovo našao u centru pažnje zbog svog raskošnog života.

Ljubav prema ovom brendu, kako je mladić izjavio za medije, javila se još davne 2009. godine. Upravo mu se tada i javila zamisao da kuću uredi baš na ovaj način. Maslani poseduje kuću u selu Aračinova nadomak Skoplja koja je cela u znaku brenda "Versace", a jedan poseban komad nameštaj koji svima privlači pažnju jeste stolica optočena zlatom na kojoj piše "Kralj Shenki".

Na video snimcima koje redovno objavljuje na društvenim mrežama sve "pršti" od luksuza. Skupi automobili, odeća, nakit, nameštaj. Kako važi za jednog od najbogatijih Albanaca, pored raskošne kuće i njenog nesvakidašnjeg uređenja, odlučio je da otvori i kafić u istom stilu. U svom lokalu, Šenki Versaće, redovno uživa uz nargilu. 

Obsednutost ovim brendom ovde se ne završava. Pored kuće i kafića, Maslani je od glave do pete opremljen "Versace" odećom. Takođe, Šenki poseduje više od 400 pari patika ove marke, pa za njih ima i posebne prostorije. Kako je naveo ova odeća ni malo nije jeftina. Samo na papuče on izdvaja preko 500 evra, omiljena kombinacija odeće mu je upravo crna i zlatna.

"Od odeće mi je uvek sve ful Versaće. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam je sve sa žigom Versaće, a tako brendiranog nakita imam negde oko pet kilograma", izjavio je on ranije za medije.

Veliku pražnju je privukao nakon što je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je obučen kao Sulejman Veličanstveni. Sa turbanom oko glave, zlatnim nakitom, odećom koju su nosili upravo turski vladari, ovaj Albanac postao je pravi "hit" na društvenim mrežama.

Ovaj mladić nikako ne žali da izdvoji nešto više novca kada je u pitanju njegovo omiljeni brend. Ipak, postavlja se pitanje - čime se ovaj mladi Albanac bavi kada je u stanju da živi ovako raskošnim i raskalašnim životom. Kako je ranije naveo za mediji, njegov glavni izvor zarade jesu automobili, budući da poseduje veliki auto-plac. Takođe, Šenki je veliki fan noćnog života te stoga voli da obilazi i noćne klubove, ali ne i da popije. 

"Ne volim alkohol. Nema potrebe za tim. Kada izađem, uvek poručujem energetsko piće, a volim da odem i na nargilu. Alkohol nikako ne pijem", rekao je on i dodao da ni u svom kafiću ne voli da pravi zabave:

"Znate, svaka od ovih fotelja koju vidite u kafiću je unikat i poručena je iz Italije. Zamislite kada bi u ovaj kafić dolazio svako, kad bi ljudi skakali po nameštaju, bacali pikavce... neko bi mi uništio sve te detalje koje sam pažljivo birao", objasnio je on.

Ipak, u njegovom lokalu stalno se mogu čuti poznati izvođači iz regiona - Maya Berović, Jala i Buba, Nataša Bekvalac, Ceca, Seka Aleksić. Kako otkriva Šenki, jedan od njegovih najvećih poroka jesu žene, i to ni manje ni više nego Srpkinje. "Volim Srpkinje. Srpkinje su prelepe. To su najlepše žene. Putovao sam po svetu, ali takvih lepotica kakve vi imate ja još nisam video", rekao je Albanac koji navodno ima i vilu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DONATELA VERSAĆE JE MOJA DRUGA MAJKA! Karleuša stajlingom napravila HAOS na mrežama, a imala je i pitanje za čuvenu dizajnerku!  Instagram

(Kurir/Mondo/A.V.)