Partizan doveo novo pojačanje: Objava abaligaša otkrila ko dolazi kod Željka Obradovića

Mario Nakić će karijeru da nastavi u Partizanu.

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

KK Partizan doveo je još jedno pojačanje. Dileme sada više nema - Mario Nakić nosiće crno-beli dres naredne sezone. Već neko vreme spekuliše se o tom transferu i sada je i to završeno. Kako? Tako što je njegov doskorašnji tim to objavio na svom zvaničnom sajtu.

Igokea je potvrdila da će Mario da sarađuje sa Željkom Obradovićem u budućnosti. "Još jedan uspešan transfer iz Igokee Mario Nakić prelazi u evroligaški klub Partizan. On je jedan od najtalentovanijih mladih igrača i to pokazuje njegov put", navodi se u saopštenju kluba.

Nakić je imao velike probleme sa povredom i dugo vremena proveo je van terena. Posle saniranja povrede je pružio zapažene partije i prosečno je beležio 8,3 poena, 2,6 skokova i 1,6 asistencija po meču. "Igokea ima transfere u oba evroligaška kluba iz Beograda, pošto je pre Nakića u Crvenu zvezdu otišao Dalibor Ilić", dodaje se u saopštenju.

Mario Nakić (23), rođeni Beograđanin, sin je Iva Nakića, bivšeg igrača Partizan i majke Zorice Desnice. Njegov stariji polubrat je Filip Živojinović, sin bivšeg srpskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Nakić je Real napustio 2020. godine, kada je otišao u Ostende, a posle toga je igrao za Andoru i za Igokeu, čiji je dres nosio prethodne dve godine. Visok je 202 centimetra i igra na poziciji krila.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Željko Obradović, Partizan ABA liga  Kurir televizija