"Da li vi navijate za Srbiju ili Ameriku!?" Izbio haos zbog objave Jokićevog tima usred utakmice!

Denver se oglasio i doslovno zapalio društvene mreže.

Kurir/Dado Đilas

Denver Nagetsi, tim Nikole Jokića, objavio je Instagram objavu u kojoj je odao poštovanje igri Srbije protiv Sjedinjenih Država u prvom delu polufinala Olimpijskih igara u Parizu. "Jokić i reprezentacija Srbije vode na poluvremenu", objavio je Denver, uz aplauze i Jokićeve brojeve - devet poena, sedam asistencija, tri skoka.

Navijači Srbije bili su oduševljeni tom objavom. "Bravo momci, ponosni smo na va!", "Svaka čast", "Je l' vi to navijate za Jokića ili za Amerikance". Bilo je i komentara iz Amerike: "Jedini su tim za koji mi ne bi smetalo da pobede Ameriku".

Bilo je među Amerikancima i onih kojima nije prijala Denverova objava. "Čudno, navijao sam za Jokića, ali akoo svi navijaju protiv Sjedinjenih Država, ne znam kako da se osećam sada".

Na momente veoma napet meč igrali su Srbija i Sjedinjene Države, u kojem je Bogdan Bogdanović pokazao zube Lebronu Džejmsu i nije hteo da mu dopusti da isteruje svoje. Nikola Jokić je "goreo" od emocija i svi su u hali i na TV-prenosu videli koliko je najboljem košarkašku sveta stalo!

Pogledajte kakva je to bila borba:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović pokazao zube Lebronu Džejmsu  RTS