Zabrinuto lice Sferopulosa posle poraza Zvezde: Prva izjava posle šoka za šampiona u Dubaiju

Evo šta je rekao Janis Sferopulos posle poraza Crvena zvezde u Dubaiju.

YouTube/Dubai BasketBall Club/Screenshot

Crvena zvezda Meridianbet prvi put posle deset godina izgubila je na "otvaranju" sezone u ABA ligi. Poraz joj je naneo ni manje ni više nego Dubai, novoformirani klub kome je meč sa crveno-belima bio prvi zvanični u istoriji, koji je bolje reagovao u završnici i uspeo da odbije nalet šampiona. Na kraju, 86:84 za Dubai!

Nakon meča, na konferenciji za medije pojavio se zabrinuti Janis Sferopulos koji je rekao da je Zvezda na momente igrala loše u odbrani, ocenjujući da je upravo to bilo presudno, a ne promašaj Kodija Miler-Mekintajera za pobedu.

"Čestitam Dubaiju na pobedi, nismo počeli utakmicu dobro, dozvolili smo lake poene i veliku razliku u prvoj četvrtini. To smo ispravili u drugoj četvrtini. Popravili smo odbranu, vratili momentum. Poslednjih par minuta imali smo lakih poena. Postigli smo mnogo poena. Imali smo šansu na kraju, ali nismo pogodili, ali morali smo bolje da igramo", rekao je Sferopulos obraćajući se nakon meča.

"Moramo da igramo bolju odbranu pogotovo protiv timova kao Dubai, kako bismo imali šanse da dobijamo ovakve mečeve", dodao je Sferopulos i pohvalio novopečeni tim za organizaciju utakmice: "Dobro je što Dubai učestvuje u ABA ligi, želim im svu sreću. Organizacija je bila odlična".

Naredni meč u ABA ligi Crvena zvezda igra 28. septembra protiv Mornara u Beogradu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Promašaj Kodija Milera Mekintajera za poraz Zvezde od Dubaija  Arenasport 2