Lebron isprozivao sina na treningu: Broni pao na očevu fintu pa dobio salve uvreda!

Lebron Džejms je na treenu nemilosrdan čak i prema sinu.

Alex Bierens de Haan / Getty images / Profimedia

Lebron Džejms od pojave na košarkaškoj sceni pomera granice i kako se čini nema nameru da prestane. Već je poznato da je njegova velika želja bila na terenu zaigra sa sinom i ona će mu se ostavriti - postaće prvi otac i sin u istorjiji koji su zajedno igrali u NBA ligi. Pripreme za predstojeću sezonu su uveliko počele, a Kralj je svojim ponašanjem na treningu pokazao Broniju da pred njim neće biti lak posao. 

Generalni menadžer LejkersaRob Pelinka izneo je zanimljive detalje sa treninga. Otac i sin su bili u različitim timovima i dok su se uigravale akcije, u jednom trenutku Broni je odigrao odbranu nad ocem. Lebron je bio nemilosrdan kao i prema bilo kom drugom protivničkom igraču, oslobodio se sina i postigao poene, a onda ga obasuo takozvanim "treš tokom", odnosno karakterističnim prozivanjem i vređanjem. "Reči koje su usledile su verovatno bile teže nego bilo šta drugo", ispričao je Pelinka.

Na ovogodišnjem draftu Lejkersi su izabrali Bronija kao 55. pika, on je rođen 6. okotbra 2004. godine i ekipi iz Los Anđelesa će nositi broj devet. Lejkersi će prvi meč u novoj NBA sezoni odigrati protiv Minesote 23. oktobra.  

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

LeBron Dzejms  Instagram/nichelle