Partizanov promašaj se vratio u NBA ligu: Igraće sa Kevinom Durentom

Frenk Kaminski je posle Partizana otišao u NBA ligu.

Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Frenk Kaminski se posle sezone u Partizanu vratio u NBA ligu. Potpisao je ugovor sa Finiksom. Njegova agencija potvrdila je da je došlo do saradnje, ali nije navedeno na koji vremenski period. Biće to za njega povratak u Sanse gde je igrao od 2019. do 2022. godine.

Amerikanac je prošle godine odlučio da se oproba u Evropi, potpisao je za Partizan, ali se na kraju ispostavilo da to nije bilo dobro ni za jednu stranu. Uz povremene dobre partije u napadu, njegov mnogo veći problem bila je odbrana i to su rivali često koristili za lake poene.

Uz to nije ostvario ni preterano dobru povezanost sa navijačima, pa u njegovom slučaju nisu previše žalili kada je saopšteno da on neće ostati u Partizanu. Podsetimo, on je odmah posle finala ABA lige i poraza od Crvene zvezde odlučio da napusti Srbiju i vratio se kući.

Tada su se pojavile i informacije da se odrekao jedne ili dve poslednje plate kako bi ranije otišao iz kluba i kako ne bi igrao u domaćem takmičenju. Sada će opet da se oproba u NBA ligi i igraće zajedno sa Kevinom Durentom, Devinom Bukerom, Bredlijem Bilom...

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Partizan, trening, Frenk Kaminski  Kurir