Jokić i ekipa razbijeni u Abu Dabiju! NBA šampion počistio Denver 26 razlike

Poraz će ukazati na očigledne probleme Nagetsa dok traže formu za početak sezone.

EPA-EFE/ALI HAIDER SHUTTERSTOCK OUT

Denver Nagetsi izgubili su od Boston Seltiksa 104:130 u revijalnom meču u kojem je Nikola Jokić ubacio 20 poena uz sedam skokova za 19 minuta na terenu. U završnici, kada je uveliko bilo poznato da će NBA šampion pobediti njegov tim - i to ubedljivo, Nikola je sedeo u trenerci na klupi i prekrštenih ruku gledao kako rezervisti ne uspevaju ni da ublaže težak poraz.

Džejlen Braun ubacio je 21 poen za Boston, Džejson Tejtum 17 (3/7 za tri poena), a dvocifreni učinak u napadu imali su i Pejton Pričard (14), Sem Hauser (15), Gzavijer Tilman (10)...

Za Denver je igrao i novajlija, hrvatski internacionalac Dario Šarić (11 poena), a odsustvovao je Rasel Vestbruk. Bio je ovo drugi meč dva poslednja NBA šampiona u tri dana i u prvom je takođe Boston pobedio, 4. oktobra - 107:103.

Denver narednih osam dana neće imati utakmice već će samo trenirati, a onda će u poslednjim proverama za start sezone igrati kod kuće protiv Finiksa 14. oktobra, Oklahome 16. oktobra i na kraju protiv Minesote, 19. oktobra.

Nova NBA sezona počeće 22. oktobra, a Nikola Jokić u nju ulazi kao aktuelni MVP.

This browser does not support the video element.

Nikola Jokić pred početak nove NBA sezone  Instagram/HouseOfHighlights