Zvezda ide na najteže gostovanje, a ne sme da izgubi: Već su ispucani svi bonusi, sada se računaju samo pobede

Crvena zvezda će na meču sa ekipom Budućosti morati da pobedi.

MN Press

Crvena zvezda sada mora da pobedi! Tim Janisa Sferopulosa odigrao je odlično duplo kolo Evrolige, a malo je falilo da bude sjajno. Pobeđen je Fenerbahče u gostima, a na domaćem terenu je protiv ekipe Barselone odigran produžetak u kome je Kevin Panter na kraju presudio i odneo bodove u Kataloniju. 

Crveno-beli su pre tog meča imali tri pobede i bili su bez poraza u Evroligi, a nakon ovog poraza su i dalje na vrhu tabele. U ABA je priča potpuno drugačija, pošto su porazi od Dubaija i Splita napravili veliki problem aktuelnomšampionu i sada više nema prostora za bilo kakav kiks. 

A rival teško da može biti teži! Crvena zvezda ide u goste Budućnosti, u "Moraču" gde je crveno-beli tim godinama bio bez pobede. A uz sve to Budućnost odavno nije ovako dobro startovala u regionalnoj ligi!

BUDUĆNOST NIKAD JAČA!

Tim iz Podgorice je za sada upisao četiri pobed ei igra bez poraza, a sada želi da to nastavi. Savladali su Mornar, Split, Igokeu i Zadar, a Zvezda će im biti ubedljivo najveći zalogaj. Što se tiče igračkog kadra u ekipi Budučnosti su Alen Omić, Džuvan Morgan, Rašid Sulajmon i Flečer Megi. 

ZVEZDA U PROBLEMU!

I to ne samo zbog dva poraza na startu ABA lige. Svi znamo da su Split i Dubai pobedili, ali bi poraz od Barse mogao da košta. Videli smo da je na tom meču Jago dos Santos imao problrma, a znamo od ranije da se Nemanja Nedović mučio. Videčemo i da li će se odlučiti trener Sferopulos da odmori Miloša Teodosića ili Džoela Bolomboja. Teško da je "Morača" prilika za to, ali možda Dalibor Ilić ili Dejan Davidovac ponovo uđu u tim.

GDE JE PRENOS?

Tekstualno ćete uz MONDO moći da pratite ovaj meč, a TV prenos realizuje "Arena sport". Utakmica je na programu u ponedeljak od 19 časova i zatvoriće prvo kolo ABA lige.  

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Janis Sferopulos  MONDO/Nikola Lalović