Danas se takmiči u AEW organizaciji koja je manje poznati pandan WWE-u, američkom rvanju koje je pre desetak godina bilo popularno i na našim prostorima. Ali, to je komercijala, imala je Tajnara Konti (25) i ozbiljnu sportsku karijeru.

Vlasnica crnog pojasa u džudou, bivša kandidatkinja za olimpijski tim Brazila 2016. godine, višestruka šampionka saveznih država u rodnoj zemlji... I devojka koju na Instagramu prati više od 370 hiljada ljudi.

Naravno, zbog atraktivnog fizičkog izgleda. Često su tu fotografije u kupaćim kostimima, nekada selfiji u ogledalu, a nekada slike zabeležene profesionalnim aparatima. Ume da ispozira Taj, kako joj je nadimak u profesionalnom rvanju.

Još kao devojčica počela je da se bavi sportom, prvo gimnastikom a zatim džudom i điju-đicom, da bi stigao čak i poziv iz reprezentacije. Trenirala je sa najboljima, ali na kraju nije izabrana da predstavlja Brazil na Olimpijskim igrama održanim u Rio de Žaneiru pre pet godina.

Danas je tajnara veoma uspešna u svom sportu, a svojevremeno je bila član i najpoznatije svetske organizacije za profesionalne rvače, kako to Amerikanci kažu. Ona je u aprilu 2020. godine dobila otkaz u WWE, ali je ubrzo našla novi posao. Sigurno joj je pomogao i atraktivan izgled.

Instagram/tayconti_/printscreen Profesionalna rvačica, brazilska sportistkinja koja je bila blizu odlaska na Olimpijske igre.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.