Reprezentacija Hrvatske napravila je odličan rezultat u grupnoj fazi Evropskog prvenstva za odbojkašice, a nakon drugog mesta u Zadru preselile su se u Beograd, gde se vode borbe u nokaut fazu. Hrvatice će večeras igrati protiv Francuske, a maštaće o meču protiv Srbije, aktuelnog evropskog šampiona i tima koji bi preko Mađarske mogao među osam najboljih na kontinentu.

Jedna od najbitnijih igračica hrvatske reprezentacije biće lepa Klara Perić, devojka koju mnogi smatraju najlepšom osbojkašicom sveta. Konkurenciju ima u saigračici Nikolini Božičević, našoj Katarini Lazović, Ruskinji Nataliji Gončarovoj...

Klara (23) je trenutno tehničar ekipe HOSK iz Zagreba, a prethodnih godina gradila je i međunarodnu karijeru. Igrala je u Italiji i Španiji pre nego što se vratila u matični klub, u kom je povratila reprezentativnu formu.

Ovog leta igra dobro i diriguje igrom hrvatskog tima, ali mnogo pažnje privlači i van terena.

Pogledajte fotografije lepe Klare:

Instagram/Screenshot/klarap4 Hrvatska odbojkašica koja učestvuje na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Hrvatska odbojkašica izuzetno je popularna na Instagramu. Na toj društvenoj mreži ima čak 449 hiljada pratilaca, iako na tu društvenu mrežu ne plasira provokativan sadržaj.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.