Predstavnici rvačke reprezentacije Srbije, #TeamSerbia, nalaze se u alžirskom gradu Oranu u kom se od 25. juna do 6. jula 2022. organizuju XIX Mediteranske igre. Srbiju će na Mediteranskim igrama u okviru sportske grane rvanje predstavljati pet sportistkinja i sportista: Ana Fabijan, Stevan Andrija Mićić, Nurasulov Magomedgadži, Žarko Dickov i Viktor Nemeš.

"Srbija ima najbolje predstavnike na Mediteranskim igrama u rvanju. Naši reprezentativci su u snazi i očekujem da naprave dobre rezultate. Mi smo u punom jeku priprema za Svetsko prvenstvo za seniore koje će se održati od 10. do 18. septembra u Beogradu. Tempiramo formu za taj veliki i značajan događaj, a ovo nam je i odličan test da vidimo šta još treba da se unapredi, pojača i promeni" – izjavio je Milorad Dokmanac, nacionalni selektor Rvačkog saveza Srbije.

Na ovom međunarodnom sportskom takmičenju, koje se održava svake četiri godine, učestvovaće sportisti iz 26 država sa tri kontinenta, Evrope, Azije i Afrike. Iako Srbija nema izlaz na Mediteransko more, član je Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara i učesnik sportskih igara mediteranskih zemalja na osnovu osnivačkih prava.