Jedna od najtalentovanijih MMA borkinja Viktorija Li preminula je u 19. godini, potvrdila je njena sestra Anđela Li, inače jedna od najvećih ženskih zvezda borilačkog sporta. Da tragedija bude još veća, Viktorija je idućeg vikenda trebalo da se bori na ovogodišnjem "ONE" turniru i zbog toga vlada potpuni šok u borilačkoj zajednici.

Starija sestra Anđela je na Instagramu potvrdila da je Viktorija preminula 26. decembra i da porodica nije želela da iznosi detalje u javnost, a oglasili su se pošto su navijači postavljali pitanja šta se dešava sa mladom MMA takmičarkom i zašto nema novosti uoči meča koji je zakazan za 14. januar. Nažalost, niko nije mogao ni da pretpostavi da se iza svega krije i najtužniji mogući razlog pošto je ugašen mladi život.

"Otišla je prerano i naša porodica je potpuno razorena od tog trenutka. Nedostaje nam, više nego bilo što na svetu. I naša porodica više nikad neće biti ista", napisala je između ostalog Anđela Li.

Viktorija je inače briljirala u mlađim kategorijama i profesionalni debi je imala sa samo 16 godina, pa ne čudi što su mnogi imali velika očekivanja od nje, čak su smatrali da će nadmašit i sestru Anđelu (26). Sve tri pobede Viktorija je ostvarila nokautom, a dodajmo i to da ova porodica sa Havaja ima još dva borca - mlađu braću Kristijana i Adrijana.