Ekipa Partizana kao učesnik 11vs11 moda dobila je poziv i ove godine da učestvuje u nešto drugačijem sistemu gde se igra 1vs1, a svaka ekipa sme da ima do 5 igrača u timu.

"Moram da istaknem veliku zahvalnost našem sportskom društvu kao i predsedniku eSport kluba Jovanu Mijailoviću, što su imali sluha i vere u naš rad pa nas primili u svoje redove,nas kao PES (eFootball) pa tako i ostale PS5 igrice o kojima će biti priče u budućnosti. Liga se sastoji od 38 ekipa podeljena u tri grupe, mi se nalazimo u grubi B sa još 11 ekipa iz celog sveta i Evrope", poruka je generalnog menadžera Ivana Dimitrijevića.

Ekipu čine ponajbolji igrači u regionu koji su godinama u nazad u samom vrhu na PES sceni, a to su Bojan Todorović - kapiten, Stefan Slavković Kepa, Andrija Djurović i Predrag Stojković

WhatsApp Image 2023-02-06 at 17.22.03.jpeg
Partizan eSport 

"Ivan Dimitrijević je generalni menadžer tima koji je i okupio ovu ekipu igrača, on je zadužen za sve što se dešava u timu i oko tima, kao i sve vezano generalno za konzolarni deo. Ako izuzmemo deo oko PC gaminga, sigurno najigranije igrice su PES,FIFA i NBA2K, a to će sve Partizan imati u svom klubu i predstavlja enormno veliki korak u esport industriji", saopšteno je.

Prvu utakmicu Partizan će igrati protiv poljske ekipe Szacowne braty i ona se igra u ponedeljak 06.02.2023 sa početkom u 21:30. Live prenos se može pratiti na youtube i twitch kanalu kluba a sve se to može naći na instagram profilu partizan_esport_ps5