Nakon mnogo drame na Novom Beogradu tokom prethodnih nedelja, čini se da je vaterpolo tim sa bazena "11. april" odlučio šta će da uradi sa iskusnim Dušanom Mandićem. Jedan od najboljih igrača na svetu nedavno je suspendovan iz tima, a nakon što se na društvenim mrežama požalio na tretman koji ima od strane tima situacija se promenila.

Kako prenosi "Sportklub", Dušan Mandić je telefonskim putem obavešten da će u narednom periodu trenirati sa razvojnim timom, odnosno Vukovima. Reč je o mlađem bratu Novog Beograda koji je u Superligi Srbije osvojio sedmo mesto. Na klupi ovog tima je proslavljeni bivši reprezentativac Aleksandar Šoštar.

Kompromisno rešenje pronađeno je desetak dana posle neuspeha u Regionalnoj ligi, kada je odlukom trenera Živka Gocića odstranjen iz seniorskog tima Novog Beograda. Nekoliko dana nije trenirao, u javnom obraćanju javnosti je rekao da mu je rečeno da klub u naredna dva meseca više neće sa njim da se bavi.

Ipak, Mandić je obavešten da će moći da trenira sa Vukovima što je posebno neobično u trenutnoj situaciji. Ostaje da se vidi kako će to da izgleda jer su Vukovi završili sezonu. I ovaj potez najavljuje da se na dosadašnjeg kapitena zaista ne računa u naredna dva meseca koliko traje klupska sezona.