Tužna vest pogodila je svet borilačkih sportova. Brazilski MMA borac Felipe Kolares izgubio je život u saobraćajnoj nesreći dok se vraćao kući sa treninga, prenose mediji iz te zemlje. Po informacijama iz Brazila, Kolaresa je na ulici udario autobus.

On je hitno prebačen u jednu od bolnica u Rio De Žaneiru, ali brza reakcija nije bila dovoljna da mu se spase život. Felipe je preminuo na putu do bolnice, a iza sebe je ostavio suprugu i sina. Mala i skladna porodica delovala je veoma srećno. što se može videti i na njegovom Instagram profilu gde je redovno delio fotografije supruge i naslednika. Ovo je Felipe:

Instagram/felipecabocaoufc/printscreen Nekadašnji UFC borac izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Tokom profesionalne karijere Kolares je imao 12 borbi, uz učinak od osam pobeda i četiri poraza. Svaki od njegova četiri neuspeha dogodio se pod okriljem organizacije UFC, najpoznatije promocije u MMA svetu. On je član UFC-a bio dve godine i za to vreme upisao dve pobede, a pre toga se u rodnom Brazilu takmičio u organizaciji "Jungle Fight".

Otkaz u organizaciji UFC nije udaljio Felipea od sporta koji voli. Nastavio je da trenira i da se bori, a povratak sa jutarnjeg treninga u ponedeljak bio je koban za njega. Izgubio je život na ulicama grada u kojem je živeo.