Vimbldon je najstariji i najprestižniji teniski turnir, a na njemu je uvek i najviše poznatih ličnosti. Viđali smo Dejvida Bekama koji se slikao sa sa Novakom Đokovićem, ali sada je šou "ukrala" Kika Serheira Gomez, devojka Pjera Gaslija. Francuski vozač koji trenutno nastupa za Alpinu došao je u odelu, dok se njegova lepša polovina pojavila u roze haljini i zaslužila da bude u centru pažnje. 

Njih dvoje su u vezi od prošle godine, a mlada 20-godišnja Portugalka je i pre veze sa Francuzom odlično poznavala svet iti sporta pošto je njen otac bio profesionalni vozač. 

Kika čije je pravo ime Fransiska je odavno uplovila u manekenske vode, a sa Pjerom Gaslijem je viđana na egzotičnim destinacima, ostrvima, plažama, a sada i na Vimbldonu.  Pogledajte kako Kika izgleda:

Instagram/printscreen/francisca.cgomes Kika Cerqueira Gomes

Gasli je u Formuli 1 debitovao 2017. godine kada je odvezao nekoliko trka za Toro Roso, a onda je naredne godine bio vozač Toro Rosa cele sezone i uspeo je da osvoji 29 bodova. Narednu sezonu je proveo u Aston Martinu i Toro Rosu i bio je na kraju sedmi u generalnom plasmanu, a najbolji plasman je ostvario kao deo Alfa Tauri Honde 2021. godine sa 110 bodova. Ove sezone mu ne cetaju ruže u Alpajnu, uzeo je tek 16 poena, ali na ljubavnom planu je očigledno sve u redu.

BONUS VIDEO:

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!  Promo