Irski borac Konor Mekregor najavio je povratak u UFC nakon što je prisustvovao borbama u "O2 Areni" u Londonu, na meču između Entonija Džošue i Roberta Helenijusa. 'The Notorious' (22-6) je potvrdio da će se boriti u decembru protiv Majkla Čendlera (23-8), nakon čega će se irski borac 2024. u oktagon vratiti još dva puta da bi odmerio snage protiv Džastina Getija, a trilogiju zatvara protiv Nejta Dijaza.

Mekgregor je pauzirao pošto je doživeo užasan prelom protiv Dastina Poarijea 2021. Pre nego što se vratio takmičenju 'Ozloglašeni' je morao da prođe šest meseci antidoping testiranja i da ima najmanje dva negativna testa pošto je  izostavljen iz grupe za testiranje USADA-e koja prati sve aktivne sportiste.

Mekgregor i Čendler se dobro poznaju, bili zvezde poslednjeg izdanja 'The Ultimate Fighter 31', UFC rijalitija, u kojem je pobedio Čendlerov tim. Borbe između Dijaza i Mekgregora mnogi smatraju najboljim u istoriji UFC-a, a u to vreme su privukle svetsku pažnju suočavanjem dva najpopularnija borca. Prvi sukob bio je na UFC 196 pobedom Dijaza nad Ircem, ali u revanšu na UFC 202, bitka u kavezu je otišla u ruke "Notoriousa".

ZVEZDA UFC NOKAUTIRALA ČOVEKA NA ULICI, PA PORUČILA: Mlatio bih ga dok ne umre! VIDEO Amtv