Amerika bruji o novom sportsko-estradnom paru! Nakon što je pre nekoliko dana postalo jasno da je NFL zvezda Trevis Kelsi u vezi sa jednom od trenutno najpopularnijih američkih pevačica Tejlor Svift, za te navode dobijeni su i jasni dokazi! Pevačica je primećena na meču Kanzas siti Čifsa i Čikaga. Ona je iz lože, u društvu Tevisove majke, pratila meč na kojem je donela sreću svom izabraniku!

Iako je pre nekoliko dana ovo ličilo na klasičan trač američkih medija, sada više nema dileme - Tejlor Svift je vatreno navijala za svog izabranika, a nakon burnih rekacija tokom meča primećeni su kako zajedno odlaze sa stadiona. Jedna od najpopularnijih američkih pevačica sačekala je svog dragog nakon meča, a novinari su uhvatili trenutak u kojem odlaze kući! Pogledajte slike sa stadiona:

Profimedia, Profimedia/David Eulitt Tejlor Svift

Američki novinar Džeret Pejton pohvalio se snimkom koji je napravio nakon utakmice, uz napomenu da se našao na pravom mestu u pravo vreme. On je video kada Trevis i Tejlor odlaze sa stadiona i zabeležio kratak snimak u jednom od stadionskih hodnika.

Tejlor Svift je iz kurtoazije kratko proćaskala sa novinarima, a dok se udaljavala videlo se da oko struka ima vezanu jaknu Kanzas siti Čifsa u kojoj je bodrila svog novog dečka. Pogledajte te trenutke:

Inače, Tejlor Svift je trenutno usred velike svetske turneje, tokom koje puni stadione širom sveta. Serija koncerata pod nazivom "The Eras Tour" započeta je 17. marta 2023. godine u Glendejlu u Arizoni, a 19. novembra u Brazilu trebalo bi da bude održan poslednji koncert za ovu godinu. Turneja se nastavlja u februaru 2024. godine i trajaće sve do 23. novembra 2024. godine i koncerta u Torontu, koji bi trebalo da bude 146. veliki koncert Tejlor Svift u neverovatno kratkom roku, za manje od dve godine!

Instagram/screenshot/taylorswift Tejlor Svift

BONUS VIDEO:

Kako peva Madonina ćerka Instagram/soy_ruli