Veliki transfer u domaćoj ligi! Nakon šest godina u Izraelu gde je igrao za Ramat Hašaron u Super rukometnu ligu se vraća nekadašnji MVP Univerzijade 2016. godine u Hrvatskoj  u dresu našeg nacionalnog tima Milan Pavlović

Iskusni levi bek koji se snalazi i na poziciji srednjeg beka se usled rata koji besni u Izraelu sa 34 godine vratio u Srbiju gde će nastupati za Dinamo iz Pančeva. Kako prenosi "Balkan Hendbol" on je sa "krstašima" potpisao ugovor na godinu i po dana. 

Iskusni levi bek je ponikao u rodnom Knjaževcu a onda je igrao dve godine u Nišu i godinu dana za Bane Rašku. Šest godina je potom provoeo u Slogi iz Požege gde je stekao afirmaciju, a prethodnih šest sezone bio je jedan od glavnih igrača Ramat Hašarona.

Sada se posle dugo vremena provedenom u gradu koji se nalazi između Tel Aviva i Netanije seli u Pančevo i sa Dinamom će igrati i Evropu s obzirom da Pančevce čekaju dueli EHF kupa sa Minar Baja Mareom iz Rumunije. Pavlovića najviše pamtimo sa Univerzijada pošto je nosio dres Srbije u Gvangdžuu 2015. godine kad aje osvojio srebro i u Zagrebu i Rijeci godinu dana kasnije. Tada je naš tim bio zlatni, a on je proglašen za MVP-a turnira.

BONUS VIDEO: 

Miloš Kos MONDO/U. Arsić