Ivana Španović razvela se od dugogodišnjeg partnera Marka Vulete. Vratila je svoje prezime na svim društvenim mrežama i mir je odlučila da potraži na odmoru i to na drugom kontinentu. Oglasila se iz Južne Afrike.

Objavila je nekoliko fotografija sa vrha koji se zove "Lavlja glava". U pitanju je planina u blizini Kejptauna. Uz zaista neverovatne slike sa nestvarnim pogledom napisala je i jednu kratku i jasnu poruku. "Ništa ne drma nasmejano srce", dodala je Ivana u objavi.

Sredinom decembra prošle godine Ivana i Marko odlučili su da stave tačku na brak koji je trajao više od dve godine. Obrisali su zajedničke fotografije i rešili da odu svojim putem. "Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života", napisala je ona tada.

Posle kratkog odmora kreće Španovićka sa pripremama za novu sezonu i napade na nove rekorde. Najvažnije takmičenje bez sumnje su Olimpijske igre u Parizu gde će probati da donese zlatnu medalju.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Ivana Španović o emocijama i himni MONDO/Nemanja Stanojčić