Američki bokser Rajan Garsija (25) imao je nekoliko veoma uzbudljivih dana! Početkom decembra nokautirao je Oskara Duartea za 24. pobedu u 25 borbi tokom profesionalne karijere, a onda se fokus prebacio na njegov privatan život. U samo nekoliko sati Rajan je na Instagrmau saopštio da mu se rodio sin Henri Leo Garsija, zatim da se razvodi od Andree Seline koja mu je rodila naslednika, a na kraju i da ukloni objavu o kraju braka sa ovom lepoticom!

Da krenemo od početka i veoma dobrog raspoloćenja Rajana Garsije. On je podelio fotografiju svog tek rođenog sina uz emotivan tekst. "Zahvalan sam Bogu, već ga mnogo volim. Već je tako brz, trebalo mu je samo osam minuta da stigne na ovaj svet. Biće deset puta jači, deset puta mudriji i deset puta će bolje izgledati nego ja, ali će morati da radi 10 puta više nego ja", napisao je borac, pre nego što je šokirao svet.

Ubrzo je na njegovom profilu osvanula nova poruka. "Kako ulazim u novo poglavlje svog života, teška srca moram reći da se Drea i ja razvodimo", pisalo je u narednoj objavi na društvenim mrežama. Bokser je istakao da Andrea i on žele na najbolji način da se brinu o sinu, a zatim pokušao da obriše objavu u kojoj najavljuje razvod. Ipak, internet je zapamtio i taj deo priče... Pogledajte kako izgleda Andrea:

Instagram/dreacelina/printscreen Manekenka, bivša supruga boksera Rajana Garsije.

Ovakavsplet okolnosti nije uticao na Andreu. Ona nije reagovala na izjave svog supruga, pa nije baš jasno da li su zajednički doneli odluku o razvodu ili je bokser samo iskoristio trenutak euforije da otkrije kako mu se ne sviđa u braku. Da li će mu to biti dovoljno da se razvede u bliskoj budućnosti, ostaje da se vidi.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu Privat