Gabrijel Garsija (38), jedna od najsnažnijih žena na svetu, ako ne i najsnažnija, objavila je da se vraća u MMA posle čak šest godina pauze. Brazilka je bila nezaustavljiva kad god bi se našla u ringu ili oktagonu, ništa se nije promenilo ni u međuvremenu, a sada ima problem po povratku jer niko neće da se bori sa njom.

Garsija je u MMA imala savršen skor od šest pobeda iz isto toliko borbi, ali kada protivnice vide da ima 187 centimetara i preko 110 kila, a uz to je neverovatno pokretljiva, nikome ne pada na pamet da "ulazi u frku" sa njom. Ostale bokserke za nju kažu da je "prevelika" i da zato nema nikakvog smisla boriti se protiv nje, pošto ne samo da ne veruju da mogu da je pobede, nego se sve boje i da bi mogle da se povrede.

Instagram/gabigarciaofficial Gabi Garcia

"Gabi se vraća MMA sportu i tu idem u borbu za titulu u teškoj kategoriji", napisala je Brazilka na Instagramu, što je samo uplašilo njene protivnice.

Moćna brazilska bokserka je inače "dogurala" i do crnog pojasa treće kategorije u brazilskom džijudžicuu, dok ima i crni pojas u džudou. Njen najveći "problem" je njena građa zbog koje je van svake kategorije, a od šest borbi u MMA - čak četiri puta su njene protivnice predale jer su se uplašile šta će im se desiti. Preostale dve su doživele nokaut.

BONUS VIDEO:

Jeziva ispovest MMA borca Marka Bojkovića Kurir televizija

(MONDO - M.V.)