Bil Beličik (72) je po mnogima najveći trener svih vremena u američkom fudbalu (NFL). Osvojio je osam Superbol titula i u januaru ove godine napustio je Nju Ingland gde je ostavio najveći trag. Još uvek se ne zna da li će da ode u penziju ili će da vodi neki drugi tim, ali se za to vreme pojavila druga informacija - da je u vezi sa devojkom koja ima 24 godine.

Prema informacijama koje je objavio američki portal "TMZ" iskusni stručnjak, koji inače ima hrvatsko poreklo, navodno se zabavlja sa Džordan Hadson koja je od njega mlađa čak 48 godina! Njih dvoje uslikani su zajedno i na jednoj jahti u Hrvatskoj i to je dodatno "podgrejalo" spekulacije.

On je posle 10 godina veze raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Lindom Holidej. Navodno je sve počelo dok je još uvek bi ou vezi sa Lindom. "Njih dvoje su se upoznali još 2021. godine na jednom letu, razmenili su kontakte i povremeno su se čuli. Pričali su o njenim školskim projektima, rutinama za čirlidersice", navodi se u tekstu i dodaje se da su postali mnog oviše od prijatelja 2022. godine kada su Bil i Linda raskinuli.

Bil Beličik i nova devojka
Printscreen/Instagram/Alojzije Jankovic 

"Nisu hteli da se stvari pročuju, tako da su krili svoju vezu. Međutim, izvori su nam preneli da je ona bila na stadionu krišom i pružala mu podršku u prethodne dve godine. Tek nedavno su izašli u javnost. Beličik je bio na njenom takmičenju čirlidersica u martu, bili su zajedno na poslovnom putovanju u Hrvatskoj, a zajedno su viđeni i na prijemu Toma Brejdija u Kuću slavnih", stoji u tekstu.

Beličik je pre veze sa spomenute dve žene bio u braku sa Debi Klark od 1977. do 2006. godine i imaju troje dece. Ćerka Amanda je trneer lakrosa na jednom koledžu u Masačusetsu, dok su mu njegovi sinovi Stiven i Brajan bili asistenti u Petriotsima. Pogledajte i kako izgleda Hadsonova:

Instagram/jordon_isabella/Printscreen Izabela Hadson

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Fudbalska revolucija u Kataru 2 MONDO/Milutin Vujičić