Slušaj vest

Samo nekoliko sati pre zvaničnog otvranja Olimpijskih igara u Parizu, Srbija je dobila još jednog učesnika - rvač u kategoriji od 97 kilograma Mihail Kadžaja dobio je poziv da se pojavi na takmičenju u glavnom gradu Francuske i tako postao 113. predstavnik naše zemlje na najvećoj smotri svetskog sporta.

Kadžaja je Gruzin koji se već nekoliko godina bori pod zastavom Srbije, a u Parizu će zameniti češkog predstavnika Artura Omarova koji se zbog povrede povukao sa takmičenja. Tako će Mihail imati priliku da po drugi put u karijeri brani boje Srbije na Olimpijskim igrama jer je već učestvovao u Tokiju, ali je tada ispao u prvoj rundi i sada će imati priliku da popravi utisak na najvećoj pozornici.

Predstavljajući Srbiju Mihail Kadžaja je osvojio dve bronzane medalje na Svetskim prvenstvima, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju na Evropskim prvenstvima, kao i bronzu na Mediteranskim igrama. U rvačkom timu Srbije društvo će mu praviti Hatik Cabolov, Aleksandar Komarov, Mate Nemeš, Stevan Mićić i Georgij Tibilov.

BONUS VIDEO:

Kurir Novak Đoković o mogucem meču sa Nadalom