Slušaj vest

Novak Đoković bori se za ulazak u finale i borbu za zlato na Olimpijskim igrama. Čeka ga duel sa Lorencom Musetijem, a dan ranije pobedio je Stefanosa Cicipasa (Grčka). U četvrtfinalnom okršaju se povredio, tražio je pomoć lekara, delovalo je zabrinjavajuće.. Uspeo je da završi meč, a svi su to ispratili sa dosta emocija.

Tako je Dragutin Topić u suzama ispratio Novakovu pobedu i posle toga je ostavio emotivnu poruku koju je dan kasnije izbrisao. Ovako je izgledala ta objava uz koju je stavio i svoju fotografiju u suzama. "Sprcao sam, baš tako kao što čitate, SPRCAO, svoj život u ovaj JE*ENI sport! Novaka ćemo da pravimo od go*ana, a On CAR, IMPERATOR, ali malo nas ga vidi kao takvog. E neka si Nole NOLE, moj si, NAŠ si , Srpski, Ničiji a Svačiiji, a opet moj, jer moja suza je za tebe, pa neka je poslednja, neka me razapnu, boli me baš QRC, ti si Srpsko Naj-Naj. Idem, sutra moje dete nastupa za istu ovu Srbiju, a meni nekako srce puno...", poručio je Topić na Instagramu.

Nije se ta objava predugo zadržala na društvenim mrežama, pošto je on obrisao. Šta je razlog takvog poteza, da li je možda shvatio da je kucao pod prevelikim emocijama i da je iskoristio previše psovki ili nešto treće, to nije poznato. Objava je obrisana, ali su svi to već videli i dugo će se o tome pričati sigurno. Pogledajte tu objavu:

Image_20240802_185653_038.jpeg
Instagram/dragutintopic 

Ovako je izgledao meč Novaka i Cicipasa:

Kurir/Dado Đilas Kurir/Dado Đilas

BONUS VIDEO:

RTS Novak Đoković povreda