Slušaj vest

Aleksandra Perišić obradovala je Srbiju i donela još jedno odličje. Osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u tekvondou u kategoriji do 67 kilograma, pošto je u finalu izgubila od Mađarice Vivijan Marton (7:1, 4:2). I na dodeli medalja bila je emotivna.

Prvo je pred kamerama briznula u plač, a nije mogla da se suzdrži ni na zvaničnoj ceremoniji. Posle dve dodeljene bronze spiker je izgovorio njeno ime, ona je stala na podijum i videlo se da joj sve to teško pada. Prekrstila se sa medaljom oko vrata i tek tada je uspela malo da se smiri i da se nasmeje. Onda je stigla i da zagrize medalju za sreću.

Nekoliko minuta kasnije je bila u boljem raspoloženju, pozdravila se sa protivnicama, pa su onda napravile i zajednički "selfi" za uspomenu.

Kurir/Dado Đilas Dodela medalja

"Drago mi je što sam donela medalju Srbiji, žao mi je što nije zlatna, žao mi je što sam nju razočarala. Krivo mi je, nadam se da je ovo lep početak za nas dve. Zasijaćemo u Los Anđelesu, hvala svima što su me podržavali", rekla je Aleksandra za RTS i gledala je u pravcu Petre Butalo Kovačić, svog trenera. Pogledajte i ceremoniju:

RTS Aleksandra Perišić dodela medalja

BONUS VIDEO:

RTS Bogdan Bogdanović teši Ognjena Dobrića