Slušaj vest

Poznati MMA borac iz Brazila GIljerme Vaskonselos preminuo je u 38. godini, prenose svetski mediji. Tragičnu vest potvrdila je i njegova porodica, a uzrok smrti je i dalje nepoznat javnosti, dok posebno zbunjuje što je pre samo nekoliko dana bio aktivan na Instagramu gde je podelio fotografiju sa treninga.

Vaskonselos je inače imao 16 nastupa u MMA karijeri, a 2014. godine zabeležio je i jedan nastup u UFC. Kasnije se priključio MMA organizaciji Belator gde je upisao tri pobede i tri poraza. 

Na društvenim mrežama oglasio se i Kristijano Lazarini, njegov trener sa kojim je postao "ime" u ovom sportu:

"Od svih učenika koje sam imao, ti si bio najhrabriji. Neustrašiv, nepobediv. U trenucima haosa, bio si mašina, ali u svim ostalim veoma drag dečko. Tvoj MMA debi, pobeda nad tipom koji je slavio 10 puta zaredom i imao 19 mečeva, bio je to najsrećniji trenutak u mojoj karijeri. Toliko smo putovanja i bitki odradili zajedno", napisao je slomljeni trener MMA borca.

Onima koji ne prate MMA, poznat je i po tome što se tokom 2016. i 2017. godine zabavljao sa pevačicom Demi Lovato i njih dvoje su često zajedno viđani u javnosti.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Jeziva ispovest MMA borca Marka Bojkovića